Tiedätkö mitä huulesi kaipaavat? Näin valitset oikeat tuotteet huulillesi

Oikeanlaisten ihonhoitotuotteiden käyttäminen on monille itsestäänselvyys. Mutta muistatko huulirasvaostoksilla katsoa, että huulivoide sopii juuri sinun huuliesi tarpeisiin? Kuivat huulet tarvitsevat kosteutta ja suojaa ja kipeiksi rohtuneet huulet nopeaa helpotusta. Huulivoiteesta on hyvä löytyä aurinkosuoja, sillä huulet ovat jatkuvasti paljaina ja alttiina auringolle.

Kuivat ja rohtuneet huulet tarvitsevat erityistä huolenpitoa

Rohtuneet huulet johtuvat useimmiten siitä, että huulesi ovat päässeet todella kuiviksi. Ne tuntuvat kiristäviltä ja saattavat halkeilla. Jos kaipaat pikaista helpotusta rohtumille, kokeile Blistex Lip Relief -voidetta. Huulten rohtumista kannattaa myös ennaltaehkäistä erityisesti silloin, kun ulkoilet pakkasessa tai auringonpaisteessa. Blistex Protect Plus suojaa huuliasi kylmältä, kuumalta, viimalta ja auringolta.

Vaikka huulesi eivät kuivuisikaan rohtumille asti, kuivat huulet tuntuvat ikäviltä. Huulia kuivattaa esimerkiksi viima, suun kautta hengittäminen ja kuiva sisäilma. Tehokas apu kuiville huulille on esimerkiksi Blistex Lip Infusions Hydration, joka sisältää rasvahappoja, hyaluronihapposuolaa ja E-vitamiinia. Päivittäiseen käyttöön kuiville huulille kannattaa kokeilla Blistex Lip Infusions Nourish, joka tekee huulista sileät ja pehmeät keramidien avulla.

Päivittäinen hoivaaminen pitää huulet kunnossa

Huulet eivät eritä suojaavaa talia niin kuin muu iho. Siksi huulista on tärkeä huolehtia, vaikka ongelmia ei olisikaan. Mikäli huulesi eivät ole kuivat tai halkeile, hoitavat huulivoiteet kannattaa vaihtaa hieman kevyempiin vaihtoehtoihin. Hyvä perusvoide huulille on esimerkiksi Blistex Classic Lip Protector, joka kosteuttaa huulia juuri sopivasti. Voiteessa on myös suojakerroin 10, jotta huulesi pysyvät suojassa.

Herkät huulet tarvitsevat hellävaraista hoitoa ja päivittäistä kosteutusta. Myös huulirasvoissa voi olla esimerkiksi hajusteita tai väriaineita, jotka ärsyttävät herkkää ihoa. Blistex Sensitive koostuu vain viidestä ainesosasta, eikä se sisällä hajusteita tai maku- ja väriaineita. Huulivoide on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja se sopii erinomaisesti herkälle iholle.