Kuori huulet kauniiksi

Hoidetut huulet luovat pohjan onnistuneelle arki- ja juhlameikille. Kun huulet ovat pehmeät ja kosteutetut, huulipunat ja -kiillot levittyvät niille tasaisesti. Lue alta, kuinka saat helpolla huulten kuorinnalla luotua ihanteellisen pohjan huulimeikille.

Helppo tapa pitää huulet kauniina ja terveinä on kuoria ne noin kerran viikossa. Huulien kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon niiden pinnasta, jonka ansioista huulivoiteen hoitavat ainesosat imeytyvät niihin paremmin. Huulten pinta jää kuorinnan jälkeen tasaiseksi ja pehmeäksi.

Hellävaraisen kuorinnan voit tehdä esimerkiksi hieromalla niitä kevyesti kostealla froteepyyhkeellä. Huulet voit kuoria myös sekoittamalla pienen määrän hienojakoista sokeria, hunajaa ja oliiviöljyä.

Kuorittuasi huulet levitä niille Blistex Lip Infusions Nourish -huulivoidetta. Se sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön sekä tekee huulista sileät ja pehmeät keramidien, e-vitamiinin, mehiläisvahan ja kookosöljyn avulla. Huulivoide imeytyy kuorinnan jälkeen nopeasti, eikä jätä tahmaista tunnetta huuliin, joten se luo ihanteellisen pohjan huulimeikille.