Taltuta pörröiset hiukset ja 4 muuta huulirasvaniksiä

Huulivoide on hyvä pitää osana päivittäisiä rutiineja. Tiesitkö, että sillä voi tehdä paljon muutakin kuin kosteuttaa huulia? Kun pidät Blistexin mukanasi, saat ratkaistua monet kauneuspulmat. Kokeile ainakin näitä niksejä:

1. Kokeile kiiltävää silmämeikkiä

Kauniisti kiiltävät luomet ovat trendikkäät ja sopivat luonnolliseen meikkiin loistavasti. Jos sinulla ei vielä ole luomille tarkoitetta kiiltotuotetta, voit kokeilla lookkia huulivoiteella. Taputtele varovaisesti ohut kerros voidetta luomille. Lopputuloksena on luonnollisen värinen silmämeikki upealla kiillolla. Täydennä meikki kevyellä ripsivärillä, huolitelluilla kulmakarvoilla ja Happy Lipsillä.

2. Silota pörröiset hiukset

Pörröiset hiukset saavat kampauksen kuin kampauksen näyttämään epäsiistiltä, mutta itsepäisiä hiuksia on vaikea saada kuriin. Kun itsepäiset hiukset uhkaavat seuraavan kerran pilata hyvän hiuspäiväsi, kokeile huulivoidetta! Ota pieni määrä voidetta sormiisi ja tasoita varovaisesti pörröisiä hiuksiasi. Aloita mahdollisimman vähällä rasvalla ja ole varovainen, sillä liika huulirasva tekee hiuksista helposti likaisen näköiset.

3. Korvaa unohtunut highlighter

Highlighter on edelleen isoimpia meikkitrendejä. Jos omasi on loppunut tai unohtui kotiin, saat kevyen kiillon huulirasvalla. Sipaise huulivoidetta kevyesti poskipäille ja kulmaluulle. Käytä väritöntä voidetta, joka sopii kaiken sävyisille ihoille.

4. Pelasta nuhan kuivattama nenä

Flunssa ja jatkuva niistäminen kuivattavat nenänpieliä. Kokeile kuivan ja punoittavan ihon pelastukseksi huulivoidetta! Rasvaa kuivat kohdat kevyesti huulivoiteella niistämisen jälkeen. Kun käytät puikkoa, rasvaaminen on hygieenistä eikä sinun tarvitse koskea nenään käsin. Muista kuitenkin käyttää nenän rasvaamiseen omaa puikkoa, niin et myöhemmin levitä bakteereja huulillesi.

5. Suojaa hiusrajasi värjätessäsi hiuksia kotona

Laikukas hiusrajan iho on kotivärjääjille tuttu näky. Levitä ennen värjäämisen aloitusta huulivoidetta hiusrajalle ja korvanlehtiin, niin hiusväri ei tartu ihoon ja voit keskittyä varomisen sijaan siihen, että väriä on kaikkialla hiuksissa.

Blistex-tarina

Lue lisää

Lähetä palautetta

Lue lisää