Sama asu toimii asusteita vaihtamalla kaikissa loppuvuoden juhlissa

Onko joulun ja uudenvuoden juhlissa tarpeeksi stressiä ilman asukriisiä? Ei hätää, valitsemalla yhden hyvän vaatteen voit olla tyylikäs kaikissa juhlissa.

Yksivärinen asu käy juhlaan kuin juhlaan

Yksinkertainen mekko tai vaikkapa juhlava haalari sopii hyvin sekä rauhalliseen joulun viettoon että uuden vuoden bileisiin. Valitsemalla asusteet juhlan mukaisesti saat asuusi kivaa vaihtelua ja olet taatusti tyylikäs, mutta ohitat näppärästi juhlakauden vaatekriisit.
Yksivärinen asu ei voi mennä pieleen. Jos yksivärisyys kuulostaa tylsältä, kokeile rohkeasti kirkkaita värejä. Esimerkiksi punainen tai vihreä sopii kaikkiin joulun ajan juhliin. Myös asusteilla saat tuotua omaa tyyliäsi esille – yksivärisen asun kanssa voi hyvin käyttää esimerkiksi näyttäviä koruja.

Jouluna ja uutena vuotena on mukavaa viettää aikaa läheisten kanssa. Jos haluat laittautua, pidä meikkisi yksinkertaisena. Näin jää enemmän aikaa perheelle ja ystäville. Panosta meikkipohjaasi ja täydennä look siistimällä kulmakarvasi, sipaisemalla ripsiväriä ja laittamalla huulillesi vaikkapa Happy Lipsiä. Happy Lips New Yorkilla saat aikaan kevyen punan ja Happy Lips Parisilla pientä kimallusta. Jos haluat näyttävän meikin, kokeile punaista huulipunaa ja selkeitä silmänrajauksia. Ne saat aikaan nopeastikin, jos juhlia järjestettäessä on muita kiireitä. Muista kuitenkin kuoria ja kosteuttaa huulesi ennen huulipunaa, jotta ne eivät näytä kuivilta.

Joulun lookista ei tarvitse stressata – Uutena vuotena on lupa olla rohkea

Jouluna tärkeintä on rento yhdessäolo ja hyvä ruoka. Jos haluat kuitenkin näyttää huolitellulta, voit tehdä sen esimerkiksi yksinkertaisella mekolla ja kevyillä asusteilla. Kokeile vaikkapa punaisen mekon ja kultaisten korujen yhdistelmää. Jouluna meikki ei ole välttämätöntä. Erityisesti joulusaunan jälkeen on mukava keskittyä meikin sijaan muihin asioihin. Muista kuitenkin huolehtia ihon ja huulten hoidosta. Blistexillä kosteutetut huulet näyttävät aina hyvältä!

Uutena vuotena look voi olla näyttävämpi. Jos menet samalla yksinkertaisella asulla kuin joulunakin, panosta asusteisiin. Kokeile rohkeasti eri värejä ja suuria linjoja. Voit hyvin leikitellä esimerkiksi eri värien tai materiaalien kontrasteilla. Myös meikki voi olla näyttävä. Uuden vuoden juhliin saa meikata sekä silmät että huulet korostetusti! Voit kokeilla myös meikissä uusia värejä. Huulipunan värit tulevat parhaiten esiin kosteutetuilla huulilla.

Blistex-tarina

Lue lisää

Lähetä palautetta

Lue lisää