Onko Happy Lips -tyylisi boheemi vai chic?

Tyylin avulla voi tuoda esille omaa persoonaa ja erottautua joukosta. Lähestulkoon klassisia tyylejä, jotka pysyvät vuodesta toiseen pinnalla ovat chic ja boheemi. Tyyleillä leikittely on aina sallittua ja voit vaikka joka päivä pukeutua ja meikata eri tavoilla. Voit olla maanantaina chic, tiistaina boheemi ja keskiviikkona boho-chic tai sitten pysyä uskollisena yhdelle tyylille.

Happy Lipseillä oma tyyli on helppo täydentää ja samalla huolehtia huulten kosteutuksesta ja aurinkosuojasta. Valikoimista löytyy kaksi voidetta: säihkyvä Paris ja punertava New York. Happy Lips Paris sopii loistavasti kaikille, jotka ovat chic. Siinä on kevyttä shimmeriä, joka tuo huulia kivasti esille. Happy Lips New York on kuin tarkoitettu boheemeille, sillä se tekee huulista rennon punaiset.

Chic hakee tyyli-inspiraationsa Pariisista

Pariisi on täynnä tyylikkäitä pukeutujia, jotka onnistuvat yhdistämään rentouden ja minimalismin, mutta olemaan kuitenkin chic. Loistava esikuva tyylille on Coco Chanel, jonka ulkoasu oli aina huolettoman huoliteltu.

Chic meikki on kevyt ja heleä. Tee meikkipohja pehmeällä kädellä ja sipaise hieman poskipunaa ja varjostusväriä. Tee silmämeikki luonnollisilla beigen sävyillä, kevyillä varjostuksilla ja mustalla eyelinerilla. Siisti kulmakarvasi harjaamalla ne ojennukseen ja täyttämällä mahdolliset kolot kulmakynällä. Viimeistele tyyli Happy Lips Parisilla, joka tuo huulillesi ripauksen säihkettä.

Boheemin tyylin esikuvat löytyvät New Yorkista

Boheemin tyylin juuret ovat 1960- ja 1970-luvuilla. Nykyisin tyyliin löytää inspiraatiota New Yorkin kaupungin sykkeestä. Tärkeimpiä elementtejä boheemissa tyylissä on maanläheiset sävyt, hapsut ja tyylin täydentäminen runsailla koruilla.

Boheemi meikki syntyy helposti. Käytä meikkipohjaan kuultavia tuotteita, taputtele ongelmakohtiin kevyesti peitevoidetta ja viimeistele kasvot sipaisemalla persikkaista poskipunaa. Valitse silmämeikkiin maanläheisiä värejä.  Kokeile esimerkiksi yhdistää tummanruskea silmänrajaus vihertävään luomiväriin, jonka häivytät oranssilla. Boho-tyylissä häivytys on ehdottoman tärkeää, jotta meikkiin ei jää jyrkkiä linjoja. Lisää lopuksi huulillesi Happy Lips New Yorkia, joka saa luonnollisen hymysi säihkymään marjaisen punaisena.

Blistex-tarina

Lue lisää

Lähetä palautetta

Lue lisää