Näin saat tasaisen pohjan huulimeikillesi

Tänä keväänä voit käyttää huulimeikissä luovuutta ja rohkeita värejä. Värit näyttävät hyvältä ja tulevat parhaiten esille, kun huulesi ovat tasaisen pehmeät. Meikki myös pysyy hyväkuntoisilla huulilla pidempään. Listasimme parhaat vinkit ja tuotteet, joilla saat huulesi pehmoisiksi.

 

Näillä vinkeillä saat huulistasi hyvän pohjan huulimeikille:

 

  1. Huolehdi huulistasi säännöllisesti

Kun pidät huulistasi jatkuvasti hyvää huolta, ne pysyvät pehmeinä. Näin sinun ei tarvitse nähdä erityistä vaivaa silloin, kun haluat panostaa huulimeikkiin. Lue vinkkimme huultenhoitorutiineihin!

  1. Kuori huulesi pehmeiksi

Kuori huulet kevyesti ennen meikkaamista, jotta saat niistä mahdollisimman pehmeät. Voit käyttää valmista kuorinta-ainetta, hammasharjaa tai esimerkiksi sokeripalaa. Tee kuorinta hellästi käyttäen pyöriviä liikkeitä. Huulivoide kuorinnan jälkeen takaa pehmeyden. Lue myös, miten voit tehdä kuorinta-aineen itse!

  1. Kosteuta

Huulesi kaipaavat kosteutusta pysyäkseen pehmeinä, ja huulivoide on hyvä muistaa päivittäin. Kosteutus on erityisen tärkeää, jos käytät paljon meikkiä. Meikki kuivattaa huulia, joten huulimeikin alle kannattaa sipaista kerros huulivoidetta.

 

Parhaat huulivoiteet meikin alle:

 

Daily Lip Conditioner

Blistexin Daily Lip Conditioner -huulivoide on tarkoitettu tehokkaaksi, päivittäiseksi kosteuttajaksi. Lisäksi se tasoittaa huulten juonteita ja sisältää suojakertoimen 15. Daily Lip Conditioner onkin loistava valinta, jos haluat tasaiset huulet huulipunan alle!

Triple Butters

Blistexin Triple Butters on todellinen tehokosteuttaja! Se sisältää huulia pehmittävän yhdistelmän karite-, mango- ja tucuma-voita. Huulivoide tekee huulista pehmeät ja täyteläisen tuntuiset, joten se luo hyvän pohjan meikille.

Lip Relief Cream

Blistexin Lip Relief Cream -huulivoide sopii meikin alle silloin, kun huulesi ovat kuivat tai rohtuneet. Se tarjoaa nopean avun ärtyneille huulille sekä rauhoittaa ja suojaa niitä. Voide imeytyy nopeasti ja sopii päivittäiseen käyttöön.

Blistex-tarina

Lue lisää

Lähetä palautetta

Lue lisää