Blistexin Bliss Flip -tuotesarjasta löytyy kaksi käänteentekevää uutuutta

Suomen huulivoidemarkkinat saivat täysin uudenlaisen lisäyksen, kun Blistex lanseerasi kaksi kätevää Bliss Flip -voidetta. Molemmat huulivoiteet ovat herkullisen makuisia ja kosteuttavat huulia tehokkaasti. Voiteet ovat näppärissä pakkauksissa, jotka pysyvät menossa mukana.

Bliss Flip -huulivoiteiden korkki avataan yksinkertaisesti kääntämällä se pakkauksen alle. Korkin saa flipattua kiireessä auki myös yhdellä kädellä ja huulten kosteutus on entistä helpompaa! Korkki ei irtoa pakkauksesta, joten se ei pääse tippumaan tai katoamaan.

 

Soft & Silky tuo huulillesi silkkistä pehmeyttä

Bliss Flip Soft & Silky on kosteuttava huulivoide, joka tekee huulistasi valloittavan pehmeät. Voiteessa on ylellinen, silkkinen koostumus. Se levittyy helposti ja tasaisesti jättäen huulistasi ihanan tuntuiset. Huulivoide sisältää muun muassa silkkiuutetta, joka tuo huulillesi ripauksen kaunista kiiltoa. Soft & Silky on violetissa Bliss Flip -pakkauksessa ja maistuu herkulliselta vaniljalta.

Flippaa Soft & Silky -huulivoiteella, jos

– haluat huulistasi silkkisen pehmeät,

– tahdot myös kevyttä kiiltoa ja

– pidät vaniljasta.

 

Ultra Moisturizing tehokosteuttaa ja hemmottelee kuivia huulia

Bliss Flip Ultra Moisturizing on ihanan täyteläinen huulivoide, joka kosteuttaa huuliasi erityisen tehokkaasti. Voiteen koostumus on paksu, mutta helposti levittyvä. Se tuntuu huulilla luonnollisen pehmeältä ja auttaa kuivia huulia välittömästi. Huulivoiteessa on sheavoita, joka ravitsee ja kosteuttaa huulia. Ultra Moisturizing on sinisessä Bliss Flip -pakkauksessa ja maistuu marjaiselle mustikalle.

Flippaa Ultra Moisturizing -huulivoiteella, jos

– huulesi kaipaavat tehokasta kosteutusta,

– et kaipaa huulivoiteeltasi kiiltoa ja

– pidät mustikasta.

Blistex-tarina

Lue lisää

Lähetä palautetta

Lue lisää